HC Zalău ţinteşte prima victorie a sezonului

Duminică, ora 11, Sala „Avram Iancu” din Zalău
HC Zalău – CSM Ploieşti

După cum a afirmat şi managerul Gheorghe Tadici, practic, HC Zalău va începe campionat de duminică, chiar dacă va fi deja etapa a IV-a. Rezultatul primului meci, cel cu lotul naţional de tineret al României, nu mai contează având în vedere că echipa pregătită de Popa Sevişteanu a fost retrasă din campionat. Au urmat două derby-uri cu două formaţii care luptă pentru primele două locuri ale clasamentului, cu Oltchimul pe teren propriu şi în deplasare la Corona Braşov, meci din care era greu dacă nu chiar imposibil ca HC Zalău să obţină ceva.
În etapa de duminică, HC Zalău va primi vizita formaţiei CSM Ploieşti, formaţie situată pe locul nouă, cu un punct acumulat după trei etape. „Se anunţă un joc dificil, pentru că nici Ploieştiul nu stă foarte bine în clasament. Au transferat câteva jucătoare importante în această vară şi, cu siguranţă vor veni la Zalău să obţină punct sau chiar puncte. Pentru noi, campionatul abia de acum începe, pentru că până acum am jucat cu echipe care ţintesc primele două locuri. Jucătoarele noastre tinere au progreasat, dar mai au mult de muncit până să poată decide singure soarta unui meci. În mod cert, va fi un meci greu”, este de părere managerul Gheorghe Tadici.
După etapa de duminică, Liga Naţională va fi întreruptă până în data de 14 octombrie, pentru acţiunea lotului naţional de senioare, care va participa în perioada 5 – 7 octombrie la Trofeul Carpaţi, pe lângă loturile A şi B ale României urmând să mai participe reprezentativele Ungariei şi Ucrainei.
Programul complet al etapei a IV-a: Oltchim Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti, SCM Craiova – HCM Roman, Universitatea Jolidon Cluj – HCM Baia Mare, HC Dunărea Brăila – HC Danubius Galaţi, HC Zalău – CSM Ploieşti.

One Thought to “HC Zalău ţinteşte prima victorie a sezonului”

Leave a Comment